Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Egy újabb fotópályázat - kérlek szavazz"

2010.09.15. 17:41 MiTosz

Ismételten egy fotópályázattal rukkolnék elő. Nike hirdetett egy pályázatot, a 25. félmaraton futás kapcsán, melyre pályázókként 3 képet lehetett elküldeni. A beküldött képek 2 válogatáson is átestek, melynek végső fázisa egy közönségszavazás.

Megragadtam a lehetőséget és - szerencsémre - tovább jutottam. 12 kép került be a keretbe, amire szavazni lehet, melynek egyike az enyém. Íme:

Ha szeretnél szavazatoddal segíteni, akkor azt itt megteheted:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/357657463/

Köszönöm szépen!

u.i.: Email címedre nem kapsz semmit, többek közt reklámot sem, amely kapcsolatban lenne a pályázattal.

1 komment

Címkék: fotó pályázat kepek máté mate lévay levay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr392298537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzEnikő 2010.09.21. 20:23:52

Ha egyszer a mókuskerék beindul..:) Gratulálok!
süti beállítások módosítása