Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Úgynevezett médiatámogatók"

2011.02.21. 22:39 MiTosz

    A kiállítással már most elértem a célomat, hisz csalódhattam emberekben, csalódhattam hozzáállásokban... de csak is pozitívan!!! :-) Köszönöm a családnak, a barátoknak, az ismerősöknek és az ismeretleneknek (egyszóval mindenkinek)!

Még egy ilyen kis (és viszonylag szűkkörű) eseménynek is akadnak támogatói, akik leveszik az ember válláról a terhet (főleg anyagit) melyet ugyancsak nem győzök megköszönni (Csevej-kulturális est ; Zsigmond Király Főiskola ; Mythos Café)

Mai nappal egy újabb kis réteg jelent meg, melyet 'médiatámogatóként' nevezek meg: az I love Szentendre oldala, illetve a Zsigmond Király Főiskola, illetve (remélhetőleg) valamelyik szentendrei lap.

Elfelejtettem eddig közzétenni a mobilszámomat, melyet most pótolok: 06-70/539-0105
Akárkinek akármilyen kérdése merülne fel (akár ma, akár aznap), annak nagyon szívesen válaszolok :-)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr632678391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása