Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"...persze, hogy érdekel!"

2010.03.03. 19:15 MiTosz

Unalmas, kora reggeli szerdai nap a főiskolán. Nem ájultam el a humánetológia és a közvetlen kommunikáció tantárgyamtól...viszont rezgett a mobilom. Ismeretlen hívó! Mit tehetek: kinyomtam... Rögtön írtam is egy üzenetet, hogy déltől elérhető leszek, hívjon vissza ha gondolja.

Fél 1 kor jött is a hívás, bizonyos H. Szilviától, aki az egyik divatlap főszerkesztőjeként keresett fel, Munka lehetőséget ajánlva. Divatbemutatókra kellene járni és interjúkat készíteni (pontosabban, a szakmámhoz hűen FELVENNI), majd ezt a lap weboldalán szeretné nyilvánossá tenni.

"Érdekelné, Máté?" A választ gondolom sejtitek:

"Naná! Persze, hogy érdekelne!"

Nem cicózott, mára be is hívott, hogy megbeszéljük részletesen, illetve hogy kiderüljön konkrétan: valóban alkalmasnak lát-e engem a feladathoz. Sajnos mára már volt elfoglaltságom, melyet nem tudtam lemondani, így péntekre esik a 'nagy találkozás' időpontja, tárgyalás keretein belül. Mondanom se kell, mennyire örülök ennek a lehetőségnek, remélem nem csalódik egyikünk sem és minden úgy alakul, ahogyan eltervezzük. Újabb apróság: elképzelhető hogy újságírónak állok a kamerázgatás mellett, ugyancsak tetszetős ajánlat!

Mit szoltok? :-)

1 komment

Címkék: újság máté mate ujsag lévay levay

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr631806566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása