Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Mentőkutyák napja - VIDEÓ"

2010.05.05. 15:25 MiTosz

    Napokban került megrendezésre a mentőkutyák napja, a Westend előtt. Kolléganőmmel (Krisztivel) illetve kollégámmal (Bencével) mi is kilátogattunk a rendezvényre. Hihetetlen mennyire szófogadók ezek a 'kis' négylábúak. Nem volt olyan néző, vagy érdeklődő aki ne simogatta volna meg ezeket a kis jószágokat, amit természetesen a kutyusok igen is jól tűrtek. A program keretein belül mind a kicsik és mind a nagyok kellemes pillanatokat szerezhetek, érdekes eszközöket próbálgathattak, illetve tanulhatták az életmentést.

    Készítettünk egy riportot is F. Péterrel, akit sikerült elcsípni egy rövid időre.

... na de beszéljen helyettem ez a videó:

https://www.youtube.com/watch?v=P1CaUNMPF9Q

Szólj hozzá!

Címkék: kep video interjú cikk újság kepek interju máté mate ujsag mitosz lévay levay lafemme magazin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr901976620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása