Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Kereket kienged: megérkeztünk Kecskemétre"

2010.08.08. 00:28 MiTosz

    Kora reggel az 5 órás kelés nem nevezhető mindennapinak így nyáron, de a lelkesedésnek ára van. Egyedülálló élményben volt részünk, Enikővel, akivel kilátogattam a Kecskeméti repülőnapra. Azt hiszem mondhatom, hogy 'Hála Isten!' nincs szükség vadászrepülőre, vagy ha mégis, akkor is főként gyakorlás, de a mai napon bemutató eszközként játszották a főszerepet.

    Érkezéskor először is a nagy, tömött sorok lombozták le az embert, majd a későbbiekben maga a tudat, miszerint valószínű: nem látunk gépeket a rossz idő miatt. Azt hiszem mondanom sem kell, mekkora bosszúságot okozott volna az embereknek akik azért jöttek ki a rendezvényre (többek közt én is), hogy lássam ezeket a csodagépeket, még ha "csak" 3500-4000ft-ot is kértek érte. Szerencsénkre valaki mégis meghallgatott ott fent, mikor azt daloltam "Süss fel nap...".

    Csőrike II, a Magyar büszkeség mutatta meg vad kinézetét a közönségnek, azt követően elindultak a vadászrepülők is, így semmiről sem maradtunk le és nem ostoroztuk magunkat. A hatalmas kecskeméti repülőteret oda-vissza végiggyalogoltuk, utunk során haditechnikai eszközökkel ismerkedhettünk.

    Tesztek kitöltésére is volt lehetőség, több témakörben: Alkohol, drogok, egészség, dohányzás. Akik fáradoztak vele, ajándékot is kaptak. Lehet nem okozok meglepetést a kért ajándékommal, egy nyakba akasztós Pass-tartóval :-)

    Felejthetetlen élménynek tartom az eseményt, örülök a részvételnek. Külön megjegyezném, hogy mennyire elégedettek voltunk a szervezéssel. Eltekintve attól, hogy a bejáratnál valóban sokat kellett várni, a parkolók őrzöttek és ingyenesek voltak, hasonlóan a buszok is, melyek oda-vissza hoztak a bázisról. Beszéljen helyettem néhány fotó:

1 komment

Címkék: fotó kep kepek máté mate mitosz lévay levay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr172206528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzEnikő 2010.08.08. 23:56:50

Jó képek lettek! :)
süti beállítások módosítása