Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Elő karácsony - Az új családtagok!"

2010.08.27. 23:50 MiTosz

     Bár ma nem 24.-e, szenteste napja van, mégis nekem eljött a karácsony: a jókedv, az ajándékok időszaka. Megérkezett a Panasonic TM700-as kamerám és a Cullmann 260-as állványom!

    Elég változatos volt a nap: Éjjel alig bírtam aludni a várakozás hevétől, ugyanis kettő napja felhívtam a céget, mondván 2 hét telt el a rendeléstől, mikor érkezik? Válaszuk az volt, hogy:

Péntekre megjön a szállítmány.

Szóval csak vártam, vártam a hívásra, egészen 15:00-ig. 3 órakor felhívtuk a boltot, mi újság az ígérettel kapcsolatosan? Ezt válaszolták: 

Nem érkezett meg az áru, leghamarabb jövő hét pénteken lesz meg, de még az sem biztos.

Több se kellett, besokalltam és a remények - miszerint már forgathatunk a hétvégétől - elszállt. Ekkor jött az elhatározás: Lemondtam a rendelést és megkerestünk egy hivatalos kereskedést, ahol az ország 'tán' egyetlen darabját elhoztuk, és igen boldog gazdája lettem :-) A rendelt állvány azonban megérkezett időben, tehát azt is egy futamban elhoztam. Ebben a kis kamerában minden benne van, amit szerettem volna: manuális fókusz/írisz/zoom gyűrű ; 5.1-es hangfelvétel ; 50 képkocka / másodperc ; HD felvétel ; 9 megapixeles felvétel ; külső mikrofon csatlakozó, satöbbi.

Az állvány pedig végre nem racsnis, hanem csapágyas és 180 cm magasra húzható, masszívabb szerkezet, háti hord táskával együtt.

 

Remélem a hétvégén már elkezdhetek néhány, tervszerű forgatást, mint próba videó készítését.

1 komment

Címkék: fotó video panasonic kamera máté lévay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr32253474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eL Geri 2010.08.28. 09:29:58

Gratula hozzá! :)

Már csak egy fontos jellemzőjét nem soroltad fel: 3MOS :) (3CCD utódja).
süti beállítások módosítása