Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Élet... luxuskivitelben"

2011.04.14. 00:06 MiTosz

    Vasárnap 11:00: Talán még sosem voltam ilyen pontos, mindösszesen egyetlen percet késtem a Cotton Club nevezetű helyen tartott fotózásról... mely egy újabb stílusban és komolyabb hangvételben zajlott. A 'komoly hangvétel' alatt nem a katonai fegyelmet, sokkal inkább a szervezést, a csapatmunkát értem.

    Rita - a női modell - pár hete keresett meg azzal, hogy találkozzunk, majd törjük a fejünket, mit lehetne kihozni két profi modellből és egy elegáns helyből. A téma igen hamar megszületett: sznob élet luxuskivitelben.

    A fotózás napján nem tétovázott senki, megérkezett a férfi modell is (Petrovicz Roland) és mindenki a saját kis feladatával ügyködött/ütötte el az időt. A fodrász kora reggel elkészítette a hajat, a sminkes hölgy a helyszínen folyamatosan szépítette a modelleket, az Artbalance csapata pedig segítette munkámat, tehát egy szuper csapatmunkának (illetve csapatnak) lehettem a részese.

   Bár az eredeti tervek szerint maximum 4 órát maradtunk volna, mégis olyan nehezen tudtunk elszabadulni a bőségzavartól telt helyről, hogy este 6 kor végeztünk. Részemről megérte, nagyon élveztem :-)

Szólj hozzá!

Címkék: fotó roland kép modell alkohol club szivar sznob máté elegáns 2011 cotton rita elegance lévay szecskó petrovicz

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr392800667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása