Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

Camaro Project

2011.11.17. 17:36 MiTosz

   Két teljes napja várom, hogy ezt a bejegyzést elkezdhessem megírni, sőt... igazából már a fotózás előtt is szerettem volna itt tartani :-) Mégis, szinte nem is tudom, hogy hogyan kezdjem az élménybeszámolómat. Megpróbálkozom a megszokott kezdetekkel indítani irományomat:

   Ez volt az első saját szervezésű fotózásom, melyre nagyobb hangsúlyt fektettem és nem titkolom: nem volt egyszerű a kivitelezés, azonban biztos voltam benne, hogy nem lehetetlen összehozni, így lelkesedésemből nem engedtem és igyekeztem mindenkivel felvenni a kapcsolatot, hogy szép lassan összeállítsam a fontosabb tényezők listáját, mint a helyszínt, sportautót és a stábtagok névsorát. Mindez pár hetet vett igénybe és utólagosan biztosra állíthatom: minden velejáró idegességet megért!

   A szervezés több fázisból állt, melynek a legstresszesebb pillanatát az okozta, hogy a nagylelkűen felajánlott Szentendrei volt orosz laktanyán - mint fotózási helyszínen - bizonyos területein "vajon fel akad a sportautó, avagy sem?"
Sokáig nyugtalanított a kérdés, ezért az előzőhét egyik napján tartottam egy terepszemlét Stelzel Erik (www.pannonpaintball.hu) jóvoltából az eredetileg paintballként funkcionáló pályákon, hogy egyrészt: tervezni lehessen továbbra is a részleteket, másrészt meg megválaszolódjon az előbbi kérdés... melynél továbbra sem tudtam biztosra menni, így ejtettem is a nagyon lapos autók kategóriáját.. aztán jött a 'felajánlás' és vele együtt a közreműködés Tokai Róbert, illetve az Ő Chevrolet Camarojának személyében, majd ezt követően kiválasztásra került a két modell is. A néma hallgatásnak oka volt - ami a blogbejegyzések hiányát illeti -, de ezennel elkezdődött a Camaro Project!

   A két modellem közül Krecskovszki Evelin volt a női főszereplő, míg a férfi oldalt Petrovicz Roland képviselte, akivel korábban már volt alkalmam közösen dolgozni a Cotton Club-os fotózáson és karakteres arca miatt kapásból egy sportautó mellé tudtam elképzelni, így nem volt kérdés a részemről, ki legyen Evelin mellett a képeken.

   Hálás köszönettel tartozom Tarjányiné Gera Szilviának, aki csodálatos sminket varázsolt a fotózás legelején és javította a képek minőségét, illetve segített rajtam az esetleges arcretusálások kapcsán időt spórolni. Ha kíváncsiak vagytok a további munkáira, akkor kattintsatok a weboldalára: www.geraszilvia.freewb.hu!
   Szinte állandó jelleggel dolgozom Bordás Rolanddal, aki elfogadta a meghívásomat és részt vett a fotózáson. A WERK fotók mellett nagyon sokat köszönhetek neki, épp úgy, mint a fotózás teljes ideje alatt készült WERK videóért bátyámnak: Lévay Gergelynek!

  Szerencsére semmi nem zavarta meg az eseményt és a rendkívüli hideg ellenére is mindenki maximálisan kivette a részét a munkálatokból és azt látom viszont, amint fejben elképzeltem. Robinak köszönhetően viszont egy váratlan élménnyel lehettem gazdagabb azáltal, hogy a több száz lovas Camaro kulcsát odaadta, mondván: próbáld ki! Ez egy betegesen erős verda! :-)

    Szokásos fotós kijelentés, miszerint 100 képből ha már 1-re azt mondod, hogy 'hú, ez jó lett', akkor profi vagy és piszok szerencsés. Mivel én nem vagyok profi, így duplán olyan szerencsés viszont lehetek, ugyanis 20 képből lett kapásból egy, amire azt mondtam: hű, ez k*rva jó! :-)

   A fotóz teljes egészéről minden bizonnyal 3 különböző médiumnál jelenik meg cikk, amely boldogsághormonokkal tölt el és próbálok eleget tenni ezeknek a lehetőségeknek, ugyanis nem árt, ha mások is olvasnak erről a remek csapatmunkáról, ugyanis irigylésre méltó mindenkinek a közreműködése, részvéte és támogatása!

Aki pedig nem látta még a fotózáson készült WERK videó összeállítását, annak íme a videó!

Még egyszer köszönöm mindenkinek, illetve külön a helyszínért a PannonPaintball.hu -nak, Tokai Róbertnek a sportautót és Gera Szilviának az önzetlen közreműködést!

Szólj hozzá!

Címkék: roland chevrolet laktanya gera paintball project máté gergely 2011 sportautó szilvia camaro szentendrei evelin bordás lévay petrovicz www.pannonpaintball.hu tarjányiné krecskovszi

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr693390324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.