Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Egy pályázat"

2010.05.10. 12:13 MiTosz

     Az egyik oldal egy tavaszi fotópályázatot hirdetett, ahol tavaszi képeket várt minden pályázótól. Rengeteg gyönyörű kép került fel egy online galériába, amelyből - a több mint 500 beküldött kép közül - 180 mindenki számára elérhető. Szerencsémre én is benne vagyok ebben a limitált számban, nem egy, nem kettő, hanem 4 képpel. Kérek mindenkit, akinek az ideje engedi, szavazzon azokra a képekre, amelyik tetszenek neki. Nem feltétlenül kell az enyémre, legyen egy tiszta verseny :-) De azért nagy örömmel fogadom.

http://www.diverziti.hu/onlineszavazas/

A küzdelem május 22. ig tart, és a 3 legtöbb szavazatot kapó kép készítője nyer.

----

Kaptam üzit egyik ismerősömtől, hogy nem találja az enyémet a sok kép között, ezért készítettem egy képet az oldalról, ahol narancssárga keretben vagyok:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr731988871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása