Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Egy próba, egy lehetőség, egy siker - Pálya Magazin "

2010.09.17. 23:34 MiTosz

Úgy érzem leszakadtak a lábaim a mindennapos gyaloglástól, úgy érzem nincs időm unatkozni otthon, úgy érzem elfáradtam... úgyérzem egyre szerencsésebb leszek!

Alig néhány hónapja arról írhattam nagy boldogságomban, hogy mennyire örülök a LaFemme-magazin.hu fotós-videós munkalehetőségnek. Ma pedig azt írhatom boldogan, hogy (remélhetőleg) 2 újabb helyen fogok közreműködni a közeljövőben. :-)

Mint a legtöbb felsőoktatású intézményben, úgy itt is van az iskola által kiadott Magazin, melyben rendezvények, interjúk, riportok és életképek vannak. Az említett - nevén szólítva - Pálya Magazin nyomtatott formában 2 havonta jelenik meg több ezer darabszámban. Ennek a lapnak a számát lapozgattam, mikor megláttam a hirdetést:

"Keresünk fotóst és videóst... Önéletrajzokat, képgalériát ide és ide küldeni."

Csoporttársaim mondták, próbáljam meg... elvégre mit veszíthetek. Az esti órákban írtam egy Önéletrajz-szerűséget és küldtem jó néhány linket a fényképeimmel, aztán várok, hátha reagálnak rá a hetekben (eredetileg szeptember végéig volt kiírva a 'pályázat'). Nem kellett sokat várnom.

Másnap reggel jött is a válaszlevél, hogy nagy örömmel üdvözölnek a csapatban! Mielőtt szerződést írnánk alá - és hivatalosan is a főiskola fotósa lennék - el kellene jönnöm 3 rendezvényre fotózni. Ma volt az első nap...

Villantottam néhányat, majd a válaszlevél küldőjével, a magazin szerkesztőjével leültem megbeszélni a koncepciókat, elvárásukat és kínálatukat. Roppant meggyőző volt és azonnal megtetszett a 'munkaköri leírás'. Kiderült, hogy ha kijövünk egymással, akkor hosszútávra szeretnének szerződtetni! :-)

A bejegyzés elején említett másik közreműködésem egyelőre titokba kell, hogy maradjon. Jövő szombaton lesz az első forgatás, illetve a beszámolóm!

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó újság lévaymáté pálya magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr992304431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása