Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Készíts saját sufni-stúdiót"

2010.12.11. 23:56 MiTosz

    A szobám már sok mindennek és sok mindenkinek adott helyet, azonban stúdió még nem készült belőle. Ez úgy nézett ki, hogy az ágyam feletti fali kép tartotta a hátteret (ágylepedőt), a reflektor egy steklámpa volt - amely elé egy derítőt tettem -, a másik fényforrás pedig egy asztali lámpa volt egy 100 wattos izzóval. Majdnem hogy biztos vagyok abban, hogy ehhez fogható sufni-stúdió máshol nemigen található.

Ez a bejegyzés főleg a férfiakhoz állhat közelebb, ugyanis a mai téma a félakt készítés volt -valamivel elegánsabb formában-, amihez találtam egy szuper és kézséges modellt. Utólag is köszönöm neki a közreműködést, de azt kérte, hogy a nevének közzététele nélkül tegyem ezt :-)

Picit meguntam, hogy a butikok polcain meztelen férfitestek fekszenek naptár formájában, ahelyett hogy helyet adnának a női gyönyörök előtt is. Nos, nekem ez lenne a fali naptáram.

 

Ha valaki nem elégedett meg ennyi képpel, akkor a többi kép a Blog Facebook-os oldalán elérhetővé válnak a Vasárnapi naptól!

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó akt máté stúdió fél lévay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr562510089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása