Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Egy nem túl szakmabeli munka..."

2010.06.17. 21:09 MiTosz

    Itt a nyár, vége a vizsgáimnak, innentől elég gyorsan fog fogyni a pénz, főleg hogy elég sűrű programjaim lesznek, hál' Isten. Odajött apum és jó szándékkal megkérdezte:

"Fiam, szeretnél egy kis pénzt keresni?" - kérdezte apum

"Már hogy ne szeretnék...?!" - feleltem

Szóval apából  -->  apa-főnők lett, még ha csak egy rövid ideig is (2 hétig). Tegnap, azaz szerdán volt az első munkanapunk egy irodaházban, a Róbert Károly körút és a Lehel utca sarkán. Szép nagy, 4 emelet + padlás. Feladat, hogy az épület minden egyes szögletét pontosan le kell mérni, illetve ezt folyamatosan egy füzetben vezetni (belmagasság, ablak hossz, irodák hossza, fal vastagság, ajtó szélesség-magasság stb...), ami igen vicces miközben minden irodában dolgoznak, én meg ügyelhetek hogy a lézeres mérővel ne vakítsak meg senkit...:-) A másik, hogy itt kötelességből kell bemenni még a női mosdóra is, ami (éppenséggel nem gond, de) okozhat meglepetést:-) A mai csütörtökön nem mentünk, de holnap ismételten Budapest, és a jó 3000m2-es épület földszintjével folytatjuk. Ha végeztünk jövő hét elején, akkor irány Gödöllő, ismételten egy irodaház, csak az előbbi 3000 helyett ez most 5000m2-es területű kis épületke lesz :-).

Jövő hét csütörtökén pedig irány a Tropicarium, exkluzív fotózás. Annyit elárulhatok, hogy lesz testközelből cápaetetés és sok más finomság. Képeket természetesen majd közzé teszek :)

Szólj hozzá!

Címkék: máté mate lévay levay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr982089899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása