Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Saját műterem!!!"

2012.05.25. 19:51 MiTosz

   Életem egy újabb meghatározó pillanatához érkeztem, mégpedig azért mert a kezdetben a szobában tartott fotózásból lett garázsban történő fotózás és mára kinőttem ezt is és elkészült az első saját stúdióm egy teljes szinten :)

A fokozatok:

DSC07721.JPG

_DSC0106.JPG

_DSC0141.jpg

_DSC0138.jpg

  Bár műtermi fotózásokat már jóval korábban csináltam, mint mire elkészült volna a stúdió, és magukon a képeken nem látszódott, hogy bármiben is hiányt szenvednénk, de a fotózást a garázsban tartva nem volt az igazi. Olyanra hasonlított, mint Amerikában a kezdő együttesek, akik a garázsban próbálnak! :) A célnak megfelelt, de nem az igazi. Ezért döntöttem úgy, hogy a tetőteret teljes egészében átalakítom és berendezem állandónak a stúdiót, ahol azóta is zavartalanul lehet dolgozni, illetve rengeteg a lehetőség, és már klíma is üzemel. :) Imádom!

Szólj hozzá!

Címkék: saját fotós szentendre 2012 műterem fotográfus Máté Lévay Stúdió

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr124617970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása