Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Csevej vol. 2"

2010.07.26. 11:18 MiTosz

     Szokásomhoz híven, az előadás előtt 30-40 perccel korábban érkeztem meg a színhelyre. János barátomnak igen ráncos homloka nem volt megszokott látvány, látszott rajta, hogy igen ideges, de nem az előadására készült beszéde miatt, valaminek történnie kellett. Történt is..:

     Konkrétan lerakták az egész hangtechnikai rendszert egy kisasztalra, hangosító sehol, ugyanis Ő nem tudott eljönni a helyszínre. Most már érthető az aggodalom, ha nem csinálunk valamit, akkor lehet ordítozni az előadáson mikrofonok és hangfalak nélkül. Csöppnyi szerencsével az össze-vissza lógó kábeleknek találtunk helyet, a keverőpulton is sikerült feléleszteni a vezeték nélküli mikrofonokat, az erősítőt és a jeladót is. Kezdődjék az Est!

     Másik izgalmas 'jelenet' a sajátomnak tudható, ugyanis a felvételek elkészítéséhez szükségem volt egy kölcsön kamerára (pótolva a sajátomat),  mely nehézségeket okozva merőben eltért a megszokottól, de igyekeztem.

     Tedd fel magadnak a kérdést: Hol laksz? Melyik városban? Hány éve? Tudsz bármit is lakhelyedről, vagy azokról az utcákról ahol nap mint nap sétálgatsz? Gondolkodtál ezen?

     Én vérbeli szentendrei vagyok, itt születtem, itt élek 20 éve, tán itt is halok meg. Kevés olyan szeglete van, ahol ne jártam volna, imádom ezt a várost. Erika néni (Helytörténész) felnyitotta a szemem: Az igazi szentendrei az, aki tudja hol lakik, annak történetét és minden miért(?)jére tudja a választ. Bárki megismerkedhetett a Csevej második előadásának vendégével, Pethő Zsoltné Németh Erikával, Kellár F. János Immánuel vendégével, aki megtisztelt minket jelenlétével!

     Számos könyvet írt Szentendre történelmi személyeiről, illetve utcáiról. Kedvességének köszönhetően dedikált ajándékot kaptam tőle, Szentendre utcanevei c. könyvét, mint a rendezvény operatőre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: máté mate lévay levay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr162176814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása