Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

" Nyárzáró kisfilmforgatás "

2010.09.05. 23:05 MiTosz

    Bár nem volt sorszámom - szemben a félmaraton futókkal - mégis versenyt futottam az idővel. Szerencsére egész gyorsan hazaértem, így hamar bepakolhattam a kis felszerelést, majd irány egy könnyed kis forgatásra: Monostorra.

    Hivatalosan arról szólt volna a filmezés, hogy megismerjem a kamerát. Ez nem egészen így jött össze, rá kellett jönnöm: pár óra nem elég, talán még egy év is kevés...

Hogy mikorra készül el, az még kérdéses, ugyanis 2 forgatási napból 1 még hátra van, plusz újra felvenni azok a felvételeket, amelyek kevésbé sikerültek, a vágásról nem is beszélve. Remélem 1-2 héten belül kész lesz az első HD filmcském. Természetesen első dolgom az lesz, hogy megosszam veletek. Remélem tetszeni fog! :-)

Képekért köszönet eL Gerinek!

Néhány képkocka a filmből:

A holnapi nappal kezdetét veszi egy új tanév, mely remélhetőleg zökkenőmentesen fog zajlani. Ámen!

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kep video kamera kepek máté mate lévay levay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr972274092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása