Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Bence, lassan bérletet is adunk a színpadhoz!"

2010.11.03. 23:31 MiTosz

   ...ez a mondat épp idejében hangzott el, amikor is Máté Bencét több mint 10 alkalommal hívták ki a színpadra, hogy átvehesse első helyéért járó díját a Természettudományi múzeumban. Ezen a díjátadón jártunk mi is...

Mikor megérkeztünk kolléganőmmel, Dórival az ismeretlennek tűnő múzeumba, nagyon meglepődtem.


,,Én itt már jártam!"
 

Jó néhány évvel ezelőtt egy kiállításon voltam itt, és csodás érzés volt, mikor villanásszerűen jelentek meg a fejemben a pillanatképek, első látogatásomról... no mindegy. Szóval bementünk egy igen nagy helységbe, ami telis-teli voltak képekkel. Javarészt Máté Bence készítette őket, aki talán most éli át karrierének legmeghatározóbb szakaszát, csupán 25 évesen.

Mikor elkezdődött a 12 kategória egyenkénti első 3 helyezetnek díjátadása, igen hamar unalmassá vált:

,,Az első díj nyertese Máté Bence... A következő díj nyertese Máté Bence..."

Aztán jött az est legfontosabb díjátadása: az év természetfotósa díjának átadása.

,,Aki a díjat nyerte, nem más, mint..."

Dórival már előre 'megtippeltük': Máté Bence.

Mikor odamentem beszélni Bencével a program után, akkor a következő kérdésemre, mely így hangzott: Mit szólsz, hogy 25 évesen Te vagy a legsikeresebb magyar természetfotós?
Nemes egyszerűséggel ezt válaszolta:
 

,,Hát igen... Össze jöttek a dolgok!" - és egy mosoly.

Szóval... csak ismételni tudom azt, ami tegnap este már oly sokszor elhangzott: Gratulálok és további hasonlóan komoly sikereket kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kep bence díj kepek máté lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr982421369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása