Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Első nyomtatott publikációm!"

2010.11.03. 22:33 MiTosz

   Rengeteg lépcsőfok megtételének eredménye az, amit végre magaménak tudhatok: megjelent nyomtatásban az első képsorozatom!!!

   Az 'alig' 3000 példányszámban megjelenő Pálya magazin adott helyet és lehetőséget, hogy a konferenciákon és rendezvényeken a történéseket képek formájában megörökítsem, majd közzétegyem a magam módján.

   Nagyon örömteli, hogy ma is (mikor siettem a hévhez) mellettem egy lányt megelőzve azt vettem észre, hogy séta közben a magazint lapozgatja, és azon az oldalon volt kinyitva, ahol a képeim voltak. Igazából ez nem jelent semmit, mert az emberek rápillantanak, és tovább lapoznak, de mégis... baromi jó érzés a sajátom vagy másvalaki kezében látni.

Remélem nem kell sokat várni a következő örömteli pillanatra, mikor ismételten egy médiumot tarthatok a kezemben... saját 'gyümölcseimmel' :-)

U.i.: Ezúton szeretnék gratulálni Taki kollégámnak, illetve Linda kolleginámnak, vagy más szóval: barátaimnak a kemény munkájukért és igényes cikkeikért!

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kep újság kepek máté lévay lévaymáté pálya magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr842421256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása