Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

Tudományok ünnepe - konferencia

2010.11.17. 22:25 MiTosz

    Emberfeletti képességre tettem szert a tegnapi konferencián. Egy időben két helyen történő fotózás igencsak emberfelettinek tűnik. Hála a két terem közelségének, pár másodperc alatt tudtam kóborolni egyikből a másikba, így nem volt probléma :-).

   Megszokottól eltérően egy picit "meg volt kötve a kezem", ugyanis a konferencián történő fotózással egy időben forgatás is volt a teremben, mely kevésbé tette lehetővé a szabad mozgást, tehát viszonylag fix volt a hely, ahol 'kiélhettem magamat'... de hát erről szól ez az egész: sosem unalmas a munka, mindig egy picit változatos :-)

Szólj hozzá!

Címkék: fotó újság konferencia máté mate lévay levay lévaymáté pálya magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr292456057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása