Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Class nap"

2012.02.11. 15:28 MiTosz

    Ha át akarjuk érezni - még ha csak egy rövid időre is - a Morning show nyújtotta életérzést, akkor bizony időben le kell feküdni előző este, hogy reggel használható állapotba kerüljünk. Én természetesen ezzel nem foglalkoztam, sőt olyannyira nem hogy a 4:30 kelést 2 óra alvás előzte meg (ami katasztrofális volt) így be kell látnom, hogy: "gyerekek a 8 órás alvás nagyon fontos"... és valóban az! :-)

    A lehetőség fantasztikus volt, ami úgy szólt, hogy a ZsKF színeiben lehetőség van az Aquaword-i kitelepülést követően a Morning show adása közben cikket írni a helyszínen, videókat- és fotót készíteni... sőt, még interjút is csinálhattunk! Nem tudom, hogy milyen hirtelen ötlet vezérelt akkor, mikor azt mondtam, hogy Én az adás ideje alatt fotóznék, utána pedig interjút készítenék Bajkai Tamara kolleginával közösen a trióval. Apró változtatást követően a trióból Rákóczi-Vadon duó lett, de ettől eltekintve minden a tervek szerint alakult és egy fantasztikus reggelünk volt.

   Ez a vízibirodalom már önmagában is fantasztikus egy hely, de a gépek alig ha köszönték meg a párás levegőt, de hála Istennek remekül bírták, lényegében gond nélkül. A fotók tekintetében a sikerélményem az idő múlásával egyre csak nőtt, főleg akkor, amikor egy pici fény már beszűrődött fentről és - még ha csak minimálisan is - természetesebb hatást tudtam elérni.

   Hogy még magasabb szintre emeljük ezt az eseményt, kötelességem dicsekedni Varga-Polyák Charlotte és Ábrahám Évi cikkével, ugyanis erről a csapatmunkáról és a stábról egy fantasztikus cikk is megjelent az index.hu-n. Class nap volt! :-)

köszönet a werk fotókért Palkó Katalinnak!

Szólj hozzá!

Címkék: interjú index.hu balázs sebestyén show feri máté jani 2012 rákóczi class fm morning zskf vadon lévay

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr264093977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása