Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Kisfilm érettségire"

2011.02.08. 22:41 MiTosz

    Bár nem volt olyan rég, mikor érettségiztem, mégsem emlékszem már szinte semmire. Sejtem, hogy most sokan egy igen komoly agyi rendellenességre gyanakszanak, amiért alig rémlik ez az idegtépő időszak. Gyógyír lehetett volna erre az, ha olyanból is érettségizem, amit szeretek... mondjuk médiából, vagy mozgóképből. Meglepő módon most picit belecsöppentem ebbe az érettségi-lázba, mozgókép tárgyból... Hogyan lehet ez?

Unokaöcsém megkért, hogy segítsek neki kisfilmet forgatni, mely az érettségi beadandója lesz. Ennek a vizsgafilmnek a forgatásához láttunk neki a mai napon, de közel sem lettünk kész. Bíztam benne, hogy pár óra alatt ezt a 2-3 perces videót elkészítjük, de igen alábecsültem ezt az időt... még pár kell a végső befejezéshez. Bízom benne, hogy tetszeni fog a tanároknak, vizsgabiztosoknak és nem 'kapunk' 5-ös alánál rosszabbat :-)

Szólj hozzá!

Címkék: film videó érettségi szentendre máté 2011 lévay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr252648023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása