Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Alakulóban a Lévay Stúdió"

2011.07.29. 23:38 MiTosz

   Évek óta szinte hagyományként él az a kerti-parti jellegű születésnap, mely minden évben augusztus 13.-ára kerül kitűzésre. Tavaly sajnos elmaradt ez az esemény egyéb más elfoglaltság miatt, azonban idén - ha törik, ha szakad alapon - megtartjuk a baráti összejövetelt (gondoltam naivan)... de 'áldozatot' kellett hozni a cél érdekében, mely nem is kis cél volt.

   A nyárnak még nincs vége, mégis úgy érzem, hogy ha ennyi fotós munkám lett volna az egész évszak alatt, az már jóval több, mint amennyire számítottam még az elején. Így alakult, hogy a születésnapomon - azaz 13-án - is dolgozni fogok egy esküvőn, melyet a nyárra kitűzött céljaim miatt vállaltam el. Ilyen cél volt (méghozzá a legfőbb) a képen látható stúdióvaku szett megvétele, mely rengeteg új lehetőséget tett nyitottá a számomra. Ezzel elkezdődött a cél második fele, vagyis a komplett stúdió/műterem elkészítése.

   Alig várom, hogy elkészüljenek az első teszt fotók, de erre csak a jövőhét folyamán kerül sor. Addig itt egy régről előkotort kép:

(...egy vicces 'sufni stúdió' jellegű fotó úgy félévvel ezelőttről... jól látszik, hogy baloldalt egy steklámpa volt, jobboldalt meg egy 100-as égővel felszerelt ősrégi asztali lámpa... de ennek a korszaknak mától vége :-))

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kép vaku szentendre máté stúdió 2011 reflektor lévay

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr353110859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása