Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Kezdek belekóstolni az életbe...!"

2010.03.09. 21:25 MiTosz

       Ez a szép keddi nap több volt, mint fárasztó! De nem az a fájdalmas fáradtság dominál, hanem a jóleső, pihentető féle. Új munkámból kifolyólag szép lassan kezdem felfedezni Budapestet, aminek épp itt volt az ideje.

       A mai napon Magyarország legnagyobb pókertermébe mentem, ahol egy Magyar női kiválósággal, Szilasi Viktóriával készítettünk interjút, akiről köztudott, hogy eredményesen mozog pókeres körökben, legyen szó hazai versenyekről, vagy Las Vegas-i bajnokságokról. Nagyon sok érdekes dogot tudtunk meg kolléganőmmel Viki múltjáról és jövőbeli terveiről...illetve arról, hogy nemsokára újdonsült anyuka lesz!

       Nem bírtam ki hogy ne próbáljam ki magamat ellene... mondanom se kell: kicsinált! :-)

 

1 komment

Címkék: fotó kep interjú cikk újság kepek interju máté mate ujsag lévay levay

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr631826820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

runaman 2010.03.11. 14:46:29

Hehe, nem ownage ha tőle kikapsz :)) Nekem már csak azért is bejönne a hely, mert látom a háttérbe van Terrárium is.
süti beállítások módosítása