Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"A fejlődés ára..."

2010.03.13. 23:43 MiTosz

       A "fejlődésnek" nagy ára van, sajnos ezt be kell látni... de azt is figye, hogy szükség van néha ilyen-olyan kiadásra, hogy saját dolgaidat könyebbé tegyed. Ez mind addig jó és érdekes, amig nem válik megszokottá!

       Szegény bátyámat idegileg kiakasztom idönként azzal, hogy " hagy vághassak jeleneteket a gépeden " illetve " hagy fotóboltozzak a gépeden", ugyanis az én 6 éves számítógépem mindenre jó, csak ilyen feladatokban nem lehet rá számítani. Van ilyen, tehát most beruháztam egy laptopra, ami lehetőleg megkönnyíti életemet mind a szórakozás terén, mind a feladataim, és mind szakmabeli elvárások terén is.

       Mennyivel könyebb dolgom lesz megbeszélésekre, tárgyalásokra menni vele, kész munkáimat megmutatni és átküldeni is. Egyszóval remélem hasznát veszem, és nem bánom meg.

5 komment

Címkék: video újság studio szentendre máté stúdió mate mitosz lévay levay

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr51837885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibibee 2010.03.14. 17:28:38

Helyes fejlődni kell, nem lehetünk "asztalhoz" ragadtak :P. A gépről nem árultál el részleteket :(
Egyébként ha még nem találtad volna meg, itt a link a win 7 magyarításhoz:
logout.hu/cikk/windows_7_professional_mui_integracio/nyelvvaltas_hogyan_vegezzuk.html

Paedro 2010.03.15. 11:52:15

Én most erre szerintem írok egyet: nc... XD

runaman 2010.03.15. 12:36:55

Üdvözöllek az ASUS-osok világába ;)

eL Geri 2010.03.15. 15:11:15

Nekem ASUS az alaplapom és a DVD írom, akkor most én is családtag vagyok? :P

MiTosz · http://www.levaymate.blog.hu 2010.03.15. 15:13:44

Na tessék... ahogy szó esik egy számítástechnikai eszközről a blogon, az összes infós hozzászól :) Mitől van ez? Sebaj, tetszik! :) Köszönöm mindenkinek!
süti beállítások módosítása