Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Másod- és harmad állás"

2010.07.29. 23:19 MiTosz

     Nyáron a család egyik 'szórakozása' a "Hely, ahol élek" - szépítése. Idei első változtatás a bátyám terasza. Két szakaszból áll: 1. Új korlátok; 2. új padlólap. Másodállásként megkaptam az első szakaszt. Korlátok javítása, csiszolása, festése. Nem magamat dicsérve, de egész jó lett:)

(kép_helye)

     Vége sincs az egyiknek, itt a másik misszió: Garázs és egy másik szoba pakolása, festése. Ezt megspékelem egy újabb feladattal: Gödöllői irodaház felmérése. Hétfőtől pedig nyaralni megyek :) Velencére!

Szólj hozzá!

Címkék: máté mate mitosz lévay levay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr172186108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása