Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

Csevej - ,,Tiszta szívvel"

2010.10.29. 20:59 MiTosz

...

Elfognak és felkötnek,

áldott földdel elfödnek

s halált hozó fű terem

gyönyörűszép szívemen.

Számomra ez a versszak hangzott a legszebben, mely a Tiszta szívvel c. versből lett idézve a legutóbbi Csevej esten, Balázs László Gábor előadásában.

A színészet szerintem - és úgy gondolom rajtam kívül másoknak is - egy álom szakma. Elsősorban nem azért mert jól lehet keresni vele (bár az sem hátránya), hanem azért, mert minden helyzetben őszintén és komoly arccal, lámpaláz nélkül tud beleéléssel vegyítve őszinte kifejezéseket tenni, bármilyen szerepről is legyen szó!

Mindenki próbált már legalább egyszer a tükör előtt egy szöveget előadni 'hitelesen', de saját tapasztalatból mondva: a hiteles előadás annyira nehéz, hogy... szinte lehetetlen. :-) De csak szinte, hisz (ahogyan ti is láthatjátok néhány nap múlva az alábbi linken) vannak olyanok, akiknek sikerül. Legyen próza, vagy vers...  a hiteles előadás csodákra képes.

Az est felvétele hamarosan látható lesz a http://www.kellar.hu/csevej.html weboldalon.

Szólj hozzá!

Címkék: video máté csevej mate lévay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr722408721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása