Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Egy új kezdet + Fotós közreműködés..."

2010.04.10. 00:22 MiTosz

     Elérkezett az idő, amire oly régóta várunk mindannyian a munkatársaimmal és munkatársnőimmel együttesen. Kész az oldal (www.lafemme-magazin.hu), mely hétfőtől lesz ténylegesen publikus. Most a hétvégén készítjük el az oldal javát, szóval mindenkinek 200% os teljesítményt kell produkálnia. A határidő tehát adott! Munkám egy része egy spot-reklám készítése a videók előtt lejátszódó kép/klipphez. Másrészről meg cikkek írása közösség oldalakról szóló sorozathoz. Baromi sűrű ez a hétvége, de ez a feladat, lényegében élvezem is.

     Másik érdekesség, hogy felkerült az oldalra a Viki-féle interjúnk, Niki és jómagam közreműködésével. A linkhez katt IDE! Remélem mindenkinek tetszik :-)

Szólj hozzá!

Címkék: kep cikk újság interju ujsag mitosz

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr681908782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása