Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Sikeres regisztráció"

2010.10.08. 23:56 MiTosz

Alig 3 órás oknyomozó tanóra után eszeveszettül rohantam a Kempinski Hotel földszintjére, konkrétabban a (kinyitásra váró) Nobu étterembe... regisztrációra. Az étterem egyik tulajdonosa Andy Vajna - a hollywoodi producer -, akivel volt szerencsém kezet rázni és két szót váltani: "Tiszteletem"..."Jónapot!".

A lényeg, hogy ezzel a regisztrációval lehetőség nyílt a személyes találkozóra Robert De Niroval és több hazai 'sztárral', riporterekkel, újságírók hadával. Izgalmas lesz a vasárnap, Már alig várom! :-)

Szólj hozzá!

Címkék: vajna de andy máté robert nobu niro lévay lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr492357354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása