Lévay Máté

Ezzel a bloggal szeretném ismertetni fontosabb eseményeimet, meghatározó pillanataimat, főbb munkásságaimat illetve terveimet a jövővel kapcsolatosan. Az oldalon szereplő ÖSSZES fénykép és videó SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ! A fényképek esetleges terjesztését, felhasználását kérem jelezze e-mailben. Köszönöm! info@levay-mate.hu

Facebook

Friss topikok

Utolsó kommentek

Külső feed

Houston we have a problem

"Megvilágosodtam"

2010.12.25. 22:35 MiTosz

    A szenteste évről-évre telis-tele van meglepetésekkel. Idén se volt ez másképp, a szeretet mellett az öröm és a vidámság is főszerepet játszott... az ajándékok pedig álomba illőek voltak, hisz bővült a Sony család egy külső vakuval :-)

A karácsonyi őrületnek köszönhetően eddig nem volt alkalmam ezt a bejegyzést megírni, melynek eredménye az lett, hogy páran 'megszóltak' emiatt. Ez kivételesen jól esett :-)

Az év tán legszebb és legeseménydúsabb napja a december 24.-e, ugyanis ez a nap tömve van az összes jósággal: az étel bőségével, az ital minőségével, a család egészével és a meglepetés erejével. Bárki is próbálja titkolni, úgy gondolom mindenki a készülődés végét, a pihenés közbeni cselekvést várja: az ajándékozást.

Amikor elérkezett az időpont és a kezemben tarthattam a szülőktől szánt ajándékom (megelőzve azt a mondatot, miszerint "nem fogok neki örülni annak, ami benne van"... hát, hogy is mondjam szépen és egyszerűen fogalmazva... TÉVEDTEK!

El se hittem, mikor megláttam, hogy a fényképezőgépem tuningolása befejeződött, hisz kapott egy gyári Sony vakut, amit szükségesnek érezve épp a két ünnep között szerettem volna megvásárolni. A szépsége ennek a kis fényforásnak még az, hogy a talpát ráhelyezve vezeték nélkül is használható (például egy üveg whisky mögé helyezve a vakut és onnan villantva... mint a két képen). Azt hiszem ezzel kiegészülve már nem is várhatnám jobban az első éles 'bevetésemet' :-)

  Kedves bratyómtól pedig a korábban megkapott statívot kaptam, illetve lemezek, melyekkel a soron következő kisfilmjeimhez adnak nélkülözhetetlen segítségeket.

Az utolsó két képet csak öncélú indítatásból csináltam, természetesen saját képekből!

Áldott és békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sony karácsony kepek vaku 2010 lévaymáté

A bejegyzés trackback címe:

https://levaymate.blog.hu/api/trackback/id/tr332539157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása